içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

VAROL TÜRKOĞLU YENİDEN TÜRK OKÇULUĞU FEDERASYONU YÖNETİMİNDE

30 Eylül’de Ankara’da Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nun 3. Mali ve olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.Toplantı sonunda Federasyon Başkanı olarak Cengiz Toksöz seçildi.

VAROL TÜRKOĞLU YENİDEN TÜRK OKÇULUĞU FEDERASYONU YÖNETİMİNDE
Haberi Sesli Dinle

Federasyon Başkanı Cengiz Toksöz’ün ekibinde yeni yönetimde yer alan Varol Türkoğlu, Federasyonda ki 3. dönemine başlamış oldu. Varol Türkoğlu 2 dönemdir Akşehir'de kurmuş olduğu Selçuklu sporla Türkiye şampiyonalarında başarılar elde etmiş ve federasyona girdikten sonrada bu kadim sporun Akşehir'de gelişmesi için bu sporun antrenman bilgisi kitabını yazmak dahil bir çok başarılı çalışma yapmıştır.
VarolTürkoğlu
Bir seçimin ardından Allah'ın takdiri ile 3.dönemde yeniden yönetim kurulunda yer aldım. Yeni süreçte sayın başkan Cengiz Toksöz ve yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza sağlıklı ve başarılı bir 4 yıl temenni ederim beni arayarak tebrik eden dostlarıma saygı ve sevgilerimi sunarım. Camiaya karşı üstüme düşeni dürüstçe hizmet etmeyi nasip etsin rabbim bana diyerek Akşehir deki tüm ileri gelenlerimiz ve spor severlerden destek beklediğini belirtmiştir.
Haber / Mehmet İnce 

Tarih: 03-10-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum