içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

GENÇLİĞİN ADRESİ AKŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ

Türkiye‘nin her ilinde ve birçok ilçesinde yer alan Gençlik Merkezleri gençlere sunduğu imkânlar ile hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

GENÇLİĞİN ADRESİ AKŞEHİR GENÇLİK MERKEZİ
Haberi Sesli Dinle

Akşehir Gençlik Merkezi, yeni eğitim –öğretim yılında da ne istediğinin farkında olan, kabiliyet ve yeteneklerinin sınırlarını zorlayan gençlerimize kültürel ve spor faaliyetleri alanında 34 farklı kurs imkânı ile hizmet vermektedir.

Akşehir Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren bu kurslara katılan gençler, her yıl olduğu gibi bu yıl da, hayallerindeki Güzel Sanatlar Lisesi ve Güzel Sanatlar Fakültelerine yerleşmeye hak kazanarak ailelerine haklı bir gurur yaşatmışlardır.

Bunların yanı sıra kültürel ve tarihi gezilerle gençlerin kültürel farkındalıklarının artırılması amaçlanmaktadır. Bu amaç doğrultusunda da Gençlik Merkezi belirli aralıklarla geziler düzenlemektedir.
Gençlik Merkezi Müdürü Asım Nuri Haseki ve alanında uzman eğitimci kadrosu ile Gençlik Merkezi gençlerin kariyer planlamalarında gençlerin yanında olmaya devam ediyor.
Akşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz , ’’Gençlik Merkezimiz, çağın gerekliliği olan bilgisayar atölyesi, hızlı okuma kursları, kütüphanesi, resim atölyesi ve spor salonlarımızla 7-29 yaşları arasındaki gençlerimize hizmet veren, haftanın 7 günü gençlerin buluşma noktasıdır’’ diyerek gençleri Akşehir Gençlik Merkezi ‘ne davet etti.
 

Tarih: 03-10-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum