içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

BAŞKAN APİL'DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil , sanayi esnafını ziyaret ederek şikâyet ve beklentileri dinledi.

BAŞKAN APİL'DEN ESNAF ZİYARETLERİ
Haberi Sesli Dinle

Çeşitli programlar ve düzenlediği esnaf ziyaretleriyle halkın arasında yer almaya devam eden Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil,  esnafları ziyaret ederek hem sohbet etti, hem de talepleri dinledi.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Apil,  İlçede  yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini söyledi. Esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Apil, alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Apil, Ilgın  Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında esnafa bilgi verdi.

Belediye hizmetlerini samimi bir sohbet havasında esnaflara anlatan Başkan Apil,  “Belediyemizin yaptığı çalışmaları esnafımızla paylaştık. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Yaptığımız hizmetleri esnaflarımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan Ilgın ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Başkan Apil'in  ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Belediye Başkanımızı dükkânlarımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Onunla konuşmak, talep ve sorunları kendisine iletme fırsatı buluyoruz. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Talepleri dinleyen Başkan Apil, esnafları yapılan hizmetler hakkında bilgilendirmek üzere ziyaretlerine devam edeceğini ifade etti.
Haber Merkezi 

Tarih: 05-10-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum